Exportformaten

De functionaliteit voor het exporteren van datasets wordt beschreven in:Dataset export. De volgende export formaten worden ondersteund:

Importformaat Dataset Beschrijving
ASCII Entity Exporteren van entity data. De gewenste kolommen kunnen geconfigureerd worden.
ASCII-XY Feature Exporteren van polygonen, lijnen en punten met bijbehorende atributen. De gewenste kolommen en kolomscheiding kan geconfigureerd worden.
ASCII-XY Pointcloud Exporteren van puntenwolk gegevens. Export van X,Y. Aanvullende kolommen en kolomscheiding kan geconfigureerd worden.
Excel

Feature, Entity

Exporteren van data uit naar Excell. Gewenste kolommen en volgorde kan geconfigureerd worden. Daarnaast kan de Excel opmaak worden geconfigureerd.
GeoTIFF Pointcloud Exporteren van raster datamet configureerbare banden
XML, GML Entity Exporteren naar XML. Eventuele geometrien worden in GML beschreven.
GML Feature Exporteren naar GML van gegevens met een geometrie. Gekozen kan worden welke attributen in de export worden opgenomen. Export vind plaats als.zip bestand. Naast de GML export file wordt de bijbehorende XSD geleverd.
SHAPE Feature Exporteren van gegevens met een geometry. Gekozen kan worden welke atributen worden opgenomen in de export en wat de volgorde moet zijn.
XML metadata Alle typen Exporteren van de dataset metadata in XML