Shape export

De features kunnen geëxporteerd worden naar een Shape, GWM, XML of Excell bestand voor gebruik in andere applicaties.  Navigeer naar de databron "BAG WFS" en open Pand dataset door op de naam te klikken. De panden worden getoond op de kaart. Klik Exporteren. De dialoog om te exporteren wordt getoond.

Export naar Shape

Default wordt de naam van de dataset als bestandsnaam gebruikt. De gegenereerde bestanden worden in een zipbestand aangeboden. Het default coördinaatsysteem is het coördinaatsysteem van de databron.

Vervang het default coördinaatsysteem door "EPSG:28992" (RD - new). Het is mogelijk ook een ruimtelijke selectie te gebruiken door 'add spatial condition' aan te vinken.

Het is mogelijk om een deel van de atribuut kolommen uit te vinken. Deze kolommen worden dan niet geëxporteerd. Voor export naar Shapebestand moeten in ieder geval ID en Geometry aangevinkt zijn. Klik Opslaan om de export te starten. het gegenereerde bestand wordt automatisch gedownload naar de download folder van de browser.