Toevoegen databron

AHN data wordt beschikbaar gesteld als rasters (in GeoTIFF) en in puntenwolken (LAS formaat). Zowel rasters als puntenwolken zijn puntdatasets en kunnen alleen opgeslagen worden in Catalog databronnen. Navigeer naar Databronnen en klik Toevoegen Databron. De dialoog om een nieuwe databron te definiëren wordt geopend. Geef "AHN" als naam op voor de databron. Selecteer "Catalog datasource" als databron type en selecteer "EPSG:4258 - ETRS89" als coördinaatsysteem. klik Opslaan om de databron te creëren. De databron wordt gemaakt.

AHN Databron