Taak servers

De Taak Servers tab geeft toegang tot een lijst van actieve taak servers. Elke taak server heeft vier threads. Als online is aangevinkt dan is de taak server online. Klik op de naam van de taak server om een overzicht te krijgen van de taken die op de geselecteerde taak server draaien. Voor elke taak wordt de gebruiker getoond die de taak gestart heeft en op welke tenant de taak draait. Draaiende taken kunnen aangevinkt worden. Door op Afbreken te klikken worden de geselecteerde taken afgebroken.