Toevoegen van service url

Klik op de Services tab. De lijst met geconfigureerde services verschijnt. Klik op de service waarvoor een url toegevoegd moet worden. De dialoog om een Portaal, WMS of WFS service te creëren verschijnt. Klik op de Service url tab om de dialoog te openen en voer de service url in. Voer de host naam in (zonder http:// of https:// en zonder poort) en het pad. Het pad moet altijd beginnen met /. Sla de configuratie op. De lijst met WMS lagen voor een WMS service of de feature types viir een WFS service worden getoond. Voor een Portaal service wordt de lijst met urls getoond. De service is klaar voor gebruik.

Voorbeeld:

URL van Portaal: http://127.0.0.1:8181/geolinq-app

Configuratie voor WMS:

Host: 127.0.0.1

Pad: /wms

URL voor WMS: http://127.0.0.1:8181/geolinq-app/wms