Taak monitor

De Taken tab geeft toegang tot de lijst van taken. Alleen de taken van de gebruiker die aangelogd is, worden getoond in de takenlijst. De takenlijst kan ververst worden door op het Filter icoon te klikken. Door te klikken op het Filter icoon wordt er een een keuzelijst met taak attributen geopend waarmee taken gefilterd kunnen worden. Selecteer een attribuut waarop gefilterd moet worden uit de keuzelijst (bijv. Status) en voeg een waarde of een waarde bereik toe of selecteer een attribuutwaarde uit een keuzelijst (bijv. Failed om alle gefaalde taken te vinden). Klik op het vergrootglas om het filter te activeren. De gefilterde taen worden getoond in de takenlijst.

Klik op de taaknaam om de taak logging te bekijken die gedurende de uitvoering van taak gegenereerd is. Klik op de Eigenschappen tab om de eigenschappen van de taak te bekijken.

Vink één of meer taken uit de taaklijst aan en klik op Afbreken om de taken af te breken. De uitvoering van taak wordt gestopt door de Taak server. Klik op Verwijderen om de taak en de taak logging te verwijderen uit GeolinQ.