Databron permissies

Er kunnen specifieke permissies voor databronnen aan een gebruikersgroep worden toegekend. Voor een databron kunnen de volgende aanvullende rechten worden toegekend:

Databronpermissie Omschrijving
Aanpassen dataset Aanmaken van nieuwe datasets en verwijderen van datasets. Het importeren, toevoegen, aanpassen en verwijderen van gegevens in een dataset.
Aanpassen klasse definitie Aanpassen van een nieuwe klasse definities inclusief het aanmaken, aanpassen en verwijderen van attributen
Aanpassen schermen Aanmaken, aanpassen en wijderen van nieuwe applicatieschermen zoals kaarten, lijsten en formulieren. Het aanmaken, aanpassen en verwijderen van stijlen en kleurenschalen valt hier ook onder./td>